طبیعت گردی احتیاج به آموزش عمومی است
به گزارش وبلاگ دانلود شریف، مدیر کل سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کردستان، گفت: آموزش گردشگری دغدغه ای است که باید مسئولان و برنامه ریزهای کشور آن را مورد آنالیز قرار دهند در واقع قسمت عمده گردشگری یا طبیعت گردی احتیاج به آموزش عمومی دارد و باید همچون کشورهای توسعه یافته در سطح مدراس این آموزش صورت بگیرد.

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، محسن علوی شامگاه امروز (11 مهر) در اختتامیه اولین همایش بین المللی گردشگری و توسعه که در دانشگاه کردستان برگزار گردید، اظهار کرد: چالش های گردشگری در استان کردستان جزء اصلی ترین مشکلاتی است که باید در راستای توسعه گردشگری حل گردد.
وی اضافه کرد: آموزش گردشگری دغدغه ای است که باید مسئولان و برنامه ریزهای کشور آن را مورد آنالیز قرار دهند در واقع قسمت عمده گردشگری یا طبیعت گردی احتیاج به آموزش عمومی دارد و باید همچون کشورهای توسعه یافته در سطح مدراس این آموزش صورت بگیرد.
مدیرکل سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کردستان، با اشاره به اهمیت برگزاری این همایش، اضافه کرد: چندین پنل در این همایش به ارائه چالش ها و راهبردهای گردشگری استان و راهکار های آن پرداخته شد که باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد و آن را در دستور کار قرار دهند.
علوی با اشاره به نقطه ضعف این همایش، مطرح نمود: متاسفانه بخش دانشگاهی ، مطالعات علمی کمتری در راستای گردشگری ارائه می دهند که این مورد در همایش بین المللی گردشگری و توسعه یکی از نقاط ضعف در دانشگاه کردستان بود.
وی ذکر کرد: مطالعات اورامان در حال انجام است و تاکنون 17 هزار صفحه در این راستا مطالب فراوری شده است که برای توسعه در این حوزه از متخصصان مختلفی با توجه به شیوه کار و رشته تخصصی آنها استفاده نموده ایم.
مدیرکل سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کردستان، با اشاره به مطالعات آب اورامان، اعلام نمود: در 76 آبادی در منطقه کردستان و 22 آبادی در حوزه کرمانشاه در این خصوص مطالعات اجرا شده و جلسات متعددی با دهیاری ها و بخشداری ها برگزار گردیده است.
علوی یادآور شد: ثبت جهانی اورامان می تواند از تخریب این آبادی جلوگیری کند اما در شرایطی که همه اعضا تصمیم گیرنده در بخش اجرایی، همدل باشند.
منبع: خبرگزاری ایسنا