نمک آبی و صورتی چه فرقی دارند؟

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، می دانستید علاوه بر نمک سفید آشپزخانه انواع دیگری از نمک با رنگ ها و خواص گوناگون وجود دارد به نام نمک صورتی و آبی؟ چرا باید از نمک صورتی و آبی مصرف کنیم؟ برای پاسخ به این سوالات باید بگوییم که نمک صورتی و نمک آبی دو نمونه از نمک های فوق العاده بی نظیر و سرشار از املاح معدنی طبیعی هستند که به عنوان برترین جایگزین نمک سفید معرفی می شوند. در این مقاله قصد داریم با آنالیز سوال نمک آبی و صورتی چه فرقی دارند به نقاط ضعف و قوت هر کدام از این دو نمک بپردازیم. اگر شما هم در پی انتخاب نمکی پر خاصیت و مفید هستید این مقاله را از دست ندهید.

نمک آبی و صورتی چه فرقی دارند؟

مصرف نمک سفید و تصفیه شده را متوقف کنید!

نمک سفید آشپزخانه در کنار مزیت های بسیار خوب مثل طعم دهی به غذا و قیمت مناسب معایبی نیز دارد. طبق بررسی های فروشگاه نمک آبی، ید موجود در نمک سفید مصنوعی بوده و به صورت شیمیایی به نمک سفید اضافه می شود. به همین علت نمک سفید زمینه ساز بعضی بیماری ها چون فشار خون و گرفتگی عروق است. از طرفی یکی از عناصر ضروری و مورد احتیاج بدن سدیم کلرید یا نمک بوده که با طعم شور آن را تشخیص می دهیم. اگر ید به صورت طبیعی وارد بدن شود به جذب بهتر سدیم کلرید یاری می نماید و مانع گرفتگی عضلات می شود. بدن ید طبیعی و دریافتی از نمک های معدنی را بهتر جذب کرده و اضافه آن را به راحتی دفع می نماید. در حالی که یدهای شیمیایی در بدن حبس می شوند!

نمکی صدرصد ایرانی به نام نمک آبی یا پرشین بلوسالت با فواید بیشمار

نمک آبی به عنوان یکی از برترین انواع نمک ها در دنیا، از معادن سمنان و گرمسار استخراج شده و صدرصد ایرانی است. نمک آبی طی شرایط دمایی و فشار خاصی به شکل رگه هایی آبی در دل سنگ نمک تشکیل می شود. این نوع نمک فوق العاده کمیاب و نادر بوده و برای استخراج آن بایستی سنگ نمک های فراوانی شکسته شود، به همین علت قیمت سنگ نمک آبی نسبت به نمک های معمولی گران تر است. نمک آبی حاوی مواد معدنی بسیار مفیدی است. در گذشته نمک آبی به صورت عمده و با قیمت بسیار کمی صادر می شد. اما امروزه با شناخت خواص اعجاب انگیز این نمک بسیار مورد استقبال قرار گرفته و برای مصرف نمایندگان عرضه می شود.

نمک آبی کمیاب ترین و پرخاصیت ترین نمک دنیا

نمک آبی دارای املاح معدنی بسیار مفیدی از جمله پتاسیم، کلسیم، آهن و منیزیم است که از عناصر ضروری برای سلامت بدن محسوب می شوند. سنگ نمک هیمالیا یا همان نمک صورتی نیز مشابه با نمک آبی بوده و همین عنصرها را دارد با این تفاوت که درصد بیشتری اکسید آهن در دل نمک صورتی موجود است. علت صورتی رنگ بودن نمک هیمالیا نیز وجود اکسید آهن می باشد. نمک آبی اندازه قابل توجهی عنصر پتاسیم دارد که باعث آبی رنگ شدن بلورهای نمک می شود. رنگ آبی در بلورهای نمک به شکل رگه هایی ظریف بوده و پس از آسیاب شدن، نمک همچنان آبی رنگ است.

مصارف غیر خوراکی نمک صورتی از ماساژ تا فنگ شویی

نمک هیمالیا با خواص شگفت انگیز و داشتن مواد معدنی خاص، مصارف متنوعی دارد. نمک صورتی از منطقه پنجاب در پاکستان، نزدیک کوهپایه هیمالیا به صورت تکه های سنگ نمک بزرگ استخراج شده و مواد معدنی فوق العاده ای دارد. به همین علت به نمک صورتی، نمک هیمالیا نیز گفته می شود. نمک صورت علاوه بر مصرف خوراکی مورد استقبال طراحان دکوراسیون و دنباله روهای مکتب فنگ شویی قرار گرفته است. به طوری که صنعت گران بسیاری از سنگ و کریستال نمک صورتی استفاده های هنری می نمایند. وسایلی زیبا و دلفریب مانند انواع مجسمه، ظروف دکوری، شمعدان و چراغ خواب در بازار وجود دارند که با نمک صورتی درست شده اند. استفاده دیگر از این ماده، در حوزه زیبایی و سلامت پوست است. کسانی که پوستی شفاف و شاداب می خواهند، از نمک صورتی هیمالیا به جای نمک حمام استفاده می نمایند. این ماده، حساسیت زا نیست و به خوبی باعث لایه برداری یا اسکراب پوست شما خواهد شد.

کنترل فشار خون با نمک آبی

نمک آبی حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم بوده و رنگ آبی این نمک هم به علت عنصر پتاسیم است. پتاسیم نقش مهمی در سلامت بدن ایفا می نماید از جمله برای حفظ تعادل مایعات بدن، تنظیم انقباضات عضلانی، حفظ ضربان منظم برای قلب، یاری به کاهش فشار خون و محافظت در برابر سکته مغزی تنها بخشی از فواید بی نظیر این عنصر مهم است. پتاسیم موجود در نمک آبی قادر است بخشی از این احتیاج بدن را به راحتی تامین کند.

از خواص نمک صورتی برای درمان خونی بهره بگیرید

نمک صورتی علاوه بر سدیم کلرید حاوی مقادیر ارزشمندی از آهن و اکسید آهن است. عنصر آهن به انتقال اکسیژن به ریه به وسیله گلبول های قرمز یاری می نماید و برترین عنصر برای درمان خونی مخصوصا در بانوان محسوب می شود.

برای گرفتگی عضلات نمک آبی بهره ببرید

نمک آبی حاوی 98 درصد سدیم کلرید معدنی بوده، عنصر ارزشمندی که درمان موثری برای گرفتگی عضلات است. گرفتگی عضلات بدن که اغلب برای افراد مسن و ورزشکاران رخ می دهد با یاری نمک آبی قابل درمان است. فعالیت فیزیکی فشرده در گرمای تابستان یکی از دلایل مهم در گرفتگی عضلات بدن محسوب می شود. نوشیدن یک لیوان آب همراه یک قاشق چایخوری نمک برای ورزشکاران توصیه می شود تا تعادل الکترولیت در بدن آن ها برقرار شود.

نمک آبی نشاط آور و ضد استرس

ممکن است به وسیله مکمل ها یا سایر خوراکی ها عناصر پتاسیم، منیزیم، آهن و کلسیم وارد بدن شوند اما جذب کاملی ندارند. سدیم کلرید موجود در نمک آبی به جذب حداکثری مواد مغذی آن یاری می نماید و به همین علت در شادی و حفظ انرژی بدن و دفع استرس اثر گذار است.

خرید نمک آبی و صورتی اصل با قیمت مناسب از فروشگاه بلوسالت24

در این مقاله کوشش کردیم با بررسی سوال نمک صورتی و آبی چه فرقی دارند؟ مسیری روشن برای انتخاب بین این نوع نمک را در اختیار شما عزیز قرار دهیم. توجه داشته باشید که موارد ذکر شده در رابطه با خواص نمک صورتی و آبی وابسته به اصل بودن دو نمک می باشد. بلو سالت 24 اولین استخراج نماینده نمک آبی در ایران بوده که پس از بررسی نمک آبی به وسیله آزمایشگاه های آلمانی آن را به دنیا ارائه کرده است. فروشگاه بلوسالت 24 از سال 2010 استخراج و پخش انواع نمک آبی و صورتی اصل در ایران و آماده سازی برای صادرات را به عهده دارد. مصرف نمایندگان محترم برای تهیه نمک آبی اصل می توانند به وبسایت bluesalt24.ir مراجعه کرده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09123305313 در ارتباط باشند.

منبع: همگردی

به "نمک آبی و صورتی چه فرقی دارند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمک آبی و صورتی چه فرقی دارند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید