نمک اضافی چگونه به کلیه ها آسیب می زند؟

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، سدیم به بسیاری از غذاهای فرآوری شده از جمله غذاهای بسته بندی شده و منجمد اضافه می گردد.

نمک اضافی چگونه به کلیه ها آسیب می زند؟

بعلاوه بسیاری از مردم نمک سفره را برای طعم دادن به غذای خود اضافه می نمایند. با این حال به گفته دکتر ایوان پورتر، یک متخصص مایو کلینیک، افزودن نمک زیاد به رژیم غذایی چیز خوبی نیست. داده های یک مطالعه اخیر در JAMA Network Open نشان داد که افزودن نمک به غذا می تواند خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را افزایش دهد.

کلیه های شما اندازه سدیم را در بدن متعادل می نمایند و اگر آن را بیش از حد مصرف کنید، اندازه اضافی در خون شما جمع می گردد. قلب شما برای پمپاژ بیشتر کار می نماید و فشار خون را افزایش می دهد و خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی افزایش می یابد.

دکتر پورتر می گوید: بیماری مزمن کلیوی هنگامی اتفاق می افتد که کلیه شما مشکلاتی با فیلتر کردن مواد زائد و سموم خون دارد.

سدیم به بیشتر غذاهای فرآوری شده اضافه می گردد. بعلاوه در بسیاری از چاشنی ها نیز وجود دارد. بنابراین دریافت سدیم بیشتر از نیازمان بسیار آسان است.

به گزارش نشریه تخصصی مدیکال اکسپرس، حد توصیه شده روزانه سدیم 2300 میلی گرم یا حدود یک قاشق چایخوری است. بعلاوه دکتر پورتر خواندن برچسب مواد غذایی را در هنگام خرید آنها توصیه می نماید.

منبع: گردشبان

به "نمک اضافی چگونه به کلیه ها آسیب می زند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمک اضافی چگونه به کلیه ها آسیب می زند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید