7 خطر عمده حذف وعده های غذایی صبحانه، ناهار یا شام

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، زنانی که به طور مرتب از وعده های غذایی بخصوص صبحانه صرف نظر می نمایند بیشتر در معرض بی نظمی های قاعدگی قرار می گیرند. به عقیده محققان این افراد علاوه بر سندرم پیش از قاعدگی از مشکل یبوست نیز رنج می برند.

7 خطر عمده حذف وعده های غذایی صبحانه، ناهار یا شام

اینکه تصور کنید اگر صبحانه، ناهار یا شام خود را حذف می کنید و این کار باعث لاغری و تناسب اندام شما می گردد، نه تنها اشتباه می کنید بلکه ممکن است بدن خود را نیز در معرض خطر هایی تعیین قرار دهید.

صرف نظر کردن از وعده هایی غذایی مانند؛ شام یا ناهار می تواند تبعاتی برای سلامتی شما داشته باشد.

بی نظمی قاعدگی: زنانی که به طور مرتب از وعده های غذایی بخصوص صبحانه صرف نظر می نمایند بیشتر در معرض بی نظمی های قاعدگی قرار می گیرند. به عقیده محققان این افراد علاوه بر سندرم پیش از قاعدگی از مشکل یبوست نیز رنج می برند.

احساس گرسنگی دائم: زمانی که از وعده های غذایی صرف نظر می کنید معده شما سیگنال هایی به مغز فرستاده و اعلام خالی بودن میکند؛ در نتیجه از همان ابتدای روز حس گرسنگی در بدنتان شکل گرفته و باقیمی ماند. صبحانه نخور ها در واقع بیشتر در دام تغذیه ناسالم می افتند.

پرخوری: تحقیقات نشان داده است، اگر در زمان مناسب به مقدار کافی صبحانه میل کنید در ادامه روز پرخوری نخواهید کرد، زیرا صبحانه اولین وعده بعد از بیدار شدن از خواب است، بنابراین حذف صبحانه زمان گرسنگی از شب گذشته را افزایش می دهد، اندازه قند خون پایین آمده و ترشح انسولین با مشکل روبرو می گردد، زمانی که انسولین زیاد گردد اسید های چرب بیشتری ذخیره بدن خواهد شد. در نتیجه احساس خستگی در نیمه روز به سراغ شما خواهد آمد.

از بین رفتن تعادل هورمونی: پرهیز از هر کدام از وعده های غذایی، منجر به افزایش هورمون کورتیزول در بدن می گردد. هورمونی که اضطراب و استرس را در بدن افزایش میدهد. در این میان عدم تعادل هورمون انسولین در بدن نیز، منجر به نوسانات قند خون و بی ثباتی آن خواهد شد.

مسائل گوارشی: با حذف وعده های غذایی، بدن به مواد مورد احتیاج برای تامین انرژی و فعالیت دسترسی ندارد. مصرف سه وعده غذایی اصلی و دو میان وعده در روز برای عملکرد صحیح متابولیسم و سیستم گوارشی بدن لازم است.

افزایش چربی در بدن: نخوردن وعده های غذایی باعث میگردد بدن برای جلوگیری از کمبود های تغذی های به جای مصرف چربی های بدن، آن ها را ذخیره کند نه مصرف. همین فرایند، چاقی و بخصوص بروز چاقی شکمی را افزایش میدهد که خود خطری برای ابتلا به سندرم متابولیک، بیماری های قلبی، سکته مغزی و دیابت است.

تحلیل رفتن بدن: با حذف وعده های غذایی، متابولیسم بدن کند میگردد و بیشتر احساس خستگی و کج خلقی میکنید. نتایج پژوهش ها نشان می دهد بزرگسالانی که صبحانه کاملی مصرف می نمایند خوش خلق تر و مثبت تر از افراد دیگر هستند.

منبع: healthyfoodteam

ایرنا

منبع: فرادید

به "7 خطر عمده حذف وعده های غذایی صبحانه، ناهار یا شام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 خطر عمده حذف وعده های غذایی صبحانه، ناهار یا شام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید