روش درست نگهداری از سرکه سیب در خانه ، چه زمانی سرکه سیب را دور بریزیم ؟
به گزارش وبلاگ دانلود شریف، سرکه سیب یکی از مواد غذایی با ارزش بالا است اما نحوه نگهداری خاصی دارد که دانستنش به شما برای نگهداری از این ماده یاری زیادی خواهد نمود.

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، سرکه سیب از آب تخمیر شده سیب به دست می آید که می توان از آن به عنوان یک محصول چندکاره برای احتیاجهای روزمره خود استفاده کرد. این ماده غذایی غنی از مواد مغذی است و ارزش غذایی بالایی دارد و برای طعم دادن به غذا ها مناسب است. با توجه به فواید زیاد سرکه سیب بسیاری از کدبانوها در خانه همواره یک یا چند بطری سرکه سیب دارند، اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید و نگران خراب شدن سرکه سیب هستید، این بخش را مطالعه کنید.
- روش درست نگهداری از آبلیمو و آبغوره در خانه | ترفند جلوگیری از کپک زدن آبغوره
- چند روش ساده برای افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی | مدت نگهداری مواد غذایی مختلف در یخچال و فریزر | برترین روش فریز کردن سبزیجات را بدانید
درپوش ظرف سرکه سیب را باز نگذارید
سرکه سیب را در ظرفی بریزید که در محکمی داشته باشد. نگهداری سرکه سیب در ظرف بدون در سبب خراب شدن زودهنگام آن و وارد شدن باکتری ها و حشرات ریز به آن می گردد.
سرکه سیب در ظرف مناسب بریزید
برای نگهداری سرکه باید از ظرف های شیشه ای تیره بهره ببرید. نگهداری مواد اسیدی در ظروف پلاستیکی مسائل زیادی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد می نماید پس برترین روش برای نگهداری سرکه و دیگر مواد اسیدی استفاده از ظروف شیشه ای و استیل است، چرا که این ظروف در برابر اسید هیچ واکنشی از خود نشان نمی دهند.
سرکه سیب را مقابل نور خورشید قرار ندهید
برای اینکه کیفیت سرکه سیب شما کاهش نیابد، آن را در سایه نگهداری نمایید و از قرار دادن سرکه سیب در مقابل نورخورشید خودداری نمایید. بهتر است ظرف شیشه ای نگهداری سرکه سیب تیره باشد تا از ورود نور به آن جلوگیری گردد.
سرکه سیب را در دمای مناسب قرار دهید
سرکه سیب را احتیاج نیست حتما در یخچال قرار دهید بلکه بهتر است در مکانی سایه و خنک نگهداری نمایید و در کنار منابع گرمایشی و اجاق گاز یا پشت یخچال که گرم است نگذارید زیرا سرکه به گرما حساس است.
به سرکه سیب چیزی نیفزایید
برای جلوگیری از خراب شدن زودهنگام سرکه سیب مواد دیگری به آن نیافزایید و آن را رقیق نکنید زیرا در صورت افزودن مواد و رقیق کردن آن اندازه اسیدیته آن کاهش پیدا می نماید و دیگر پایداری و دوام قبل را نخواهد داشت چرا که سطح اسیدی بودن آن است که از رشد باکتری ها پیشگیری می نماید. در صورت رقیق کردن سرکه سیب آن را در یخچال قرار دهید.
آیا سرکه سیب خراب می گردد؟
سرکه سیب ماندگاری خوبی در دمای اتاق داشته باشد که یعنی هیچ وقت ترش یا خراب نمی گردد. دلیل خراب نشدن سرکه سیب اسید استیک آن است، اسید استیک موجود در سرکه سیب خیلی اسیدی بوده و دارای PH کمتر از 7 (میان 2 تا 3) می باشد. بعلاوه سرکه سیب خاصیت ضد میکروبی طبیعی دارد که به ماندگاری طولانی مدت آن یاری بسیاری می نماید.
کدر شدن سرکه سیب نشانه خرابی آن است؟
با گذشت زمان ممکن است تغییراتی در ظاهر سرکه سیب ایجاد گردد و قدری مه آلود به نظر برسد یا رسوبات ابر مانند و تارهایی در انتهای بطری جمع گردد. کدر شدن سرکه سیب نشانه خرابی آن نیست و به این دلیل است که با باز کردن هر بار در بطری سرکه با اکسیژن موجود در هوا تماس پیدا می نماید و اکسیژن سبب آزاد شدن دو ماده نگهدارنده داخل سرکه یعنی اسید سیتریک و دی اکسید گوگرد می گردد.
چه زمانی سرکه سیب را دور بریزیم؟
اگر مدت زمان طولانی از نگهداری سرکه سیبتان گذشته پیش از استفاده حتما بو و طعم آن را امتحان کنید. اگر سرکه سیب تغییر رنگ زیادی داده و متوجه تشکیل حباب و میزان زیادی رسوب در سرکه شدید و اگر مزه آن بسیار اسیدی تر شده آن را دور بریزید. البته خیلی کم پیش می آید که سرکه سیب خراب گردد و معمولا تا مدت های طولانی حتی بیشتر از تاریخ درج شده قابل استفاده خواهد بود.
منبع: ایسکانیوز
منبع: همشهری آنلاین