ژاپن با این ربات پیشرفته به ماه می رود

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، ایسنا نوشت: شرکت فضایی آی اسپیس ژاپن از کاوشگر کوچک خود برای دومین ماموریت در ماه رونمایی کرده است. این ماه نورد کوچک مجهز به یک دوربین HD و یک بیل خواهد بود.

ژاپن با این ربات پیشرفته به ماه می رود

شرکت فضایی خصوصی ژاپنی آی اسپیس(ispace) از یک ماه نورد کوچک رونمایی کرده است که در ماموریت بعدی فرود روی ماه در سال آینده حضور خواهد داشت.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این میکروماه نورد در زمستان سال 2024 درون محفظه بار بالای کاوشگر ماموریت دوم(Mission 2) قرار خواهد گرفت و به فضا پرتاب خواهد شد.

این ماه نورد 10.24 اینچ(26 سانتی متر) ارتفاع، 12.4 اینچ(31.5 سانتی متر) عرض و 21.26 اینچ(54 سانتی متر) طول دارد و وزن آن حدود 11 پوند(پنج کیلوگرم) خواهد بود. همچنین دارای یک دوربین HD است که در جلوی آن نصب شده و از آن برای گرفتن تصاویری از خاک ماه که با بیل برداشته می شوند استفاده می شود.

تاکشی هاکامادا(Takeshi Hakamada)، بنیانگذار و مدیرعامل آی اسپیس می گوید: ماموریت مستمر برای ارائه خدمات حمل و نقل و داده در ماه ضروری است، بنابراین با خوشحالی اعلام می کنم که ما در فرودگر ماموریت دوم و طراحی نهایی میکروماه نورد پیشرفت داشته ایم.

این شرکت اولین ماموریت خود به ماه را با فرودگر هاکوتو-آر(Hakuto-R) در ماه دسامبر سال 2022 انجام داد. هاکوتو-آر در ماه آوریل سال جاری تلاش کرد روی ماه فرود بیاید، اما رایانه فضاپیما ارتفاع آن را اشتباه ارزیابی کرد و منجر به برخورد آن به سطح ماه شد.

ماموریت دوم نیز بر اساس ماموریت فرودگر هاکوتو-آر انجام می شود که در هنگام بلند شدن حدود 2200 پوند(1000 کیلوگرم) وزن داشت. نمایندگان آی اسپیس گفتند که این ماموریت تازه با کمک درس های آموخته شده از ماموریت اول بهبود یافته است.

این شرکت نام Resilience به معنای سرسختی را برای فرودگر خود انتخاب کرده است که با شعار این شرکت یعنی هرگز از تلاش قمری دست نکشید، همخوانی دارد. فرودگر ماموریت دوم، پنج محموله را به سطح ماه حمل خواهد کرد.

آی اسپیس همچنین در حال کار بر روی ماموریت سوم است که برای پرتاب در سال 2026 برنامه ریزی شده است. این ماموریت از یک فرودگر تازه و بزرگتر به نام Apex 1.0 استفاده می کند که ظرفیت بار پیش بینی شده برای آن 1100 پوند(500 کیلوگرم) است.

5858

منبع: خبرآنلاین

به "ژاپن با این ربات پیشرفته به ماه می رود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ژاپن با این ربات پیشرفته به ماه می رود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید