طرز تهیه مربای به؛ صبحانه با طعم پاییز
به گزارش وبلاگ دانلود شریف، بهترین فصل برای استفاده از میوه به شروع شده و بهتر است تا می توانیم از این میوه مجذوب کننده و پرخاصیت استفاده کنیم. مربای این میوه یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می شود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده های صبحانه را هیجان انگیزتر و مجذوب کننده تر سرو کرد.
مواد لازم:
- به: یک کیلو
- شکر: یک کیلو
- دانه به: به مقدار لازم
- پودر هل: به مقدار لازم
- آب: به مقدار لازم
- آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ
سه پیشنهاد تابستانی؛ طرز تهیه آلبالو خشک، مربا و شربت آلبالو
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا به ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم ها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود می توانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
2. به ها را داخل قابلمه می ریزیم و آب را به مقدار ای که روی به ها را بگیرد اضافه م کنیم و تقریبا 20 دقیقه می جوشانیم تا به ها کمی نرم شوند.
3. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم .
4. بعد از یک ساعت دانه های به را به مربا اضافه می کنیم. این دانه ها در طی پخت مربا لعاب می دهند و مربا بعد از پخت حالت ژله ای و مارمالادی به خودش می گیرد .
5. با شعله کم حدوداً 4 الی 5 ساعت زمان پخت درنظر می گیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.
6. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود 5 دقیقه).
7. سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.
منبع: ایرنا زندگی