چگونه قارچ را به مدت طولانی نگهداری کنیم؟

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، بلانچ کردن باعث می گردد یک سری آنزیم هایی که داخل سبزیجات وجود دارد بر اثر شوک حرارتی از بین برود و طعم و رنگ سبزیجات ثابت بماند؛ حتی در مدت طولانی .

چگونه قارچ را به مدت طولانی نگهداری کنیم؟

قارچ مدت کمی در یخچال قابل نگهداری است، در این مطلب آموزش بلانچ کردن قارچ و نگهداری آن در فریزر بدون آنکه سیاه گردد یا تغییر حالت دهد را به شما یاد می دهیم، برای اینکه بتوانید قارچ را به خوبی نگهداری و بهره ببرید با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

آموزش بلانچ کردن قارچ

همه کدبانوها احتیاج به یادگیری فوت و فن های آشپزی دارند. بلانچ کردن قارچ بدون سیاه شدن و حفظ شدن حالت طبیعی آن دغدغه بیشتر خانم هاست. بلانچ کردن هویج هم یکی از روش های جالب برای نگهداری هویج در فریزر به صورت تازه است که پیش از این در مجله دستور آن را آورده بودیم.

مواد لازم برای بلانچ کردن قارچ

1 کیلو قارچ

یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک

دو قاشق غذاخوری آبلیمو

مراحل تهیه بلانچ کردن قارچ و نگهداری قارچ در فریزر

1 - ابتدا آب را درون قابلمه میانه بگذارید تا جوش آید.

2 - سپس قارچ ها را با مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات بشویید و آبکش کنید.

3 - در این مرحله قارچ ها را خرد کنید، به صورت ورقه ای یا به هر شکلی که دوست دارید.

4 - زمانی که آب جوش آمد قارچ ها را درون ظرف بریزید. سپس نمک و آبلیمو را اضافه و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا جوش بخورند.

5 - در این مرحله قارچ ها را آبکش نموده و به یکباره آن ها را درون آب پر از تکه های یخ به مدت 2 دقیقه قرار دهید.

6 - سپس قارچ ها را آبکش کنید، آب قارچ ها که تمام شد درون زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی برطرف شوری غذا با راهکارهای ساده را بخوانید.

منبع: رویامگ

منبع: پیام دلتا

به "چگونه قارچ را به مدت طولانی نگهداری کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه قارچ را به مدت طولانی نگهداری کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید