طرز تهیه نخود پلو ترکیه ای سنتی با طعمی بی نظیر!

به گزارش وبلاگ دانلود شریف، نخود پلو ترکیه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل ترکیه ای است که خیلی راحت درست می شود این غذای پرطرفدار را که می توانید به روش های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، نخود پلو ترکیه ای برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است.

طرز تهیه نخود پلو ترکیه ای سنتی با طعمی بی نظیر!

مواد لازم

برنج ترکیه ای یا ایرانی3 پیمانه

نخود پخته شده1 پیمانه

کره100 گرم

مرغ (ران یا سینه)به اندازه لازم

پیاز برای پخت مرغ1 عدد

هویج برای پخت مرغ1 عدد

کرفس برای پخت مرغ به اندازه لازم

فلفل سیاه دانه درشت برای پخت مرغ به اندازه لازم

آب برای پخت برنج به اندازه لازم

نعناع، ریحان و شوید تازه برای تزئین به اندازه لازم

طرز تهیه نخود پلو ترکیه ای

مرحله 1: خرد کردن سبزیجات

ابتدا هویج را پوست بگیرید، به شکل حلقه ای خرد کنید، کنار بگذارید، سپس پیاز را پوست بگیرید بشورید، به چهار قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید همچنین اندازهی کرفس را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان تمیز بشورید، در اندازه های کوچک خرد کنید.

مرحله 2: ریختن مرغ و سبزیجات خرد شده در قابلمه

بعد تکه های مرغ را داخل یک قابلمه بریزید بهتر است که از ران مرغ استفاده کنید چون بافت نرم تری دارد اما به دلخواه خودتان می توانید از سینه مرغ هم استفاده کنید، بعد از آن هویج ها، پیاز و کرفس های خرد شده را روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 3: اصافه کردن فلفل سیاه و نمک و پختن مرغ ها

بعد اندازهی آب داخل قابلمه بریزید کمی هم فلفل سیاه دانه درشت و کمی نمک به مواد اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و روی حرارت میانه قرار دهید سپس اجازه دهید تا مرغ ها به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزند و بافت آن ها کاملا نرم شود.

مرحله 4: صاف کردن آب مرغ

وقتی مرغ ها خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید، تکه های مرغ را در ظرف دیگری قرار دهی تا حرارت اولیه آن ها کم شود و خنک شوند، بعد آب مرغ را از صافی رد کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود، سبزیجات پخته شده باید کاملا از آب مرغ جدا شوند.

مرحله 5: ریش ریش کردن مرغ ها و تفت دادن برنج ها

بعد از این که تکه های مرغ خوب خنک شدند، آن ها را ریش ریش کنید، داخل یک ظرف بریزید، سپس در یک قابلمه اندازهی کره بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود بعد برنج ها را که از شب قبل خیس کرده اید در تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله 6: اضافه کردن و تفت دادن نخودهای پخته در تابه

برنج ها را در تابه با کره کمی تفت دهید تا عطر و طعم کره به خورد برنج ها برود، سپس نخودهای پخته شده را که بهتر است از کنسرو نخود استفاده کنید داخل تابه بریزید، همراه با برنج ها کمی تفت دهید تا عطر و طعم کرده به خورد نخودها هم برود.

مرحله 7: اضافه کردن آب مرغ به برنج ها

بعد از این که نخودها هم کمی تفت داده شدند آب مرغ را روی برنج ها و نخودها در قابلمه بریزید، اجازه دهید تا آب مرغ به جوش آید، بگذارید برنج ها با آب مرغ بجوشند تا آب مرغ جمع شود و فقط کمی از آن باقی بماند، برنج ها باید کمی نرم شوند و قد بکشند.

مرحله 8: دم انداختن برنج

وقتی فقط کمی از آب مرغ داخل قابلمه باقی ماند و بیشتر آن تبخیر شد و برنج ها خوب قد کشیدند، در قابلمه را ببندید، بگذارید تا برنج دم بکشد، نخودها هم خوب پخته شوند بعد از این که برنج دم کشید و آماده شد نخود پلو را داخل یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله 9: ریختن نخود پلو در ظرف و تزئین آن

سپس گوشت های مرغ ریش ریش شده را دور ظرف برنج یا روی برنج بریزید و تزئین کنید، نحوه سرو این غذا بستگی به سلیقه خودتان دارد و به هر شکلی که دوست داشتید می توانید آن را تزئین کنید، سپس روی نخود پلو را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید. در آخر نخود پلو ترکیه ای را به عنوان یک غذای خوش طعم، شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی ها همراه با سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه نخود پلو ترکیه ای سنتی با طعمی بی نظیر!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نخود پلو ترکیه ای سنتی با طعمی بی نظیر!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید